Een douche van de achterklep.

Bespreek hier alles over je Corsa F
Xilo
Corsa Driver Senior
Corsa Driver Senior
Berichten: 300
Lid geworden op: 24 jan 2020 22:32

Re: Een douche van de achterklep.

Bericht door Xilo »

Als niemand mee wil werken: juridische hulp zoeken. Die aircopomp had gewoon een terugroepactie moeten zijn. Voor mij waren 300!!! wachtenden in backorder met exact hetzelfde probleem.
Er is ook een nieuwe versie van de pomp nu geinstalleerd. Die eerste generatie pomp was gewoon ondeugdelijk.
Gs Line
Corsa Driver Junior
Corsa Driver Junior
Berichten: 181
Lid geworden op: 03 jul 2021 16:25

Re: Een douche van de achterklep.

Bericht door Gs Line »

Kj2 kun jij nog aan toonen dat je de jaarlijkse onderhoudsbeurt op tijd heb aangevraagd bij de dealer ?
kj2
Corsa Driver Die-Hard
Corsa Driver Die-Hard
Berichten: 770
Lid geworden op: 13 aug 2016 18:48
Type: Corsa-e Launch Ed.

Re: Een douche van de achterklep.

Bericht door kj2 »

Gs Line schreef: 17 nov 2023 21:34 Kj2 kun jij nog aan toonen dat je de jaarlijkse onderhoudsbeurt op tijd heb aangevraagd bij de dealer ?
Ik heb een mail bevestiging voor een afspraak voor mijn auto, voor augustus 2021. Dealer kan daar alleen geen informatie over vinden.
Echter maak ik alleen een afspraak voor mijn auto, als die onderhoud nodig heeft. Alle updates en recalls zijn tussendoor gegaan.
Blijkbaar hanteert Stellantis een inspectiebeurt en onderhoudsbeurt. Onderhoudsbeurt is in maart 2022 gebeurt, met 10.600km. Inspectie had moeten gebeuren rondom augustus 2021. 1jr/12.5k km na aflevering. Auto mag dan mss wel qua tijd te laat zijn geweest, maar niet qua kilometers. En de slijtage komt tot echt door gebruik, en niet door geparkeerd ergens te staan. iig niet binnen een jaar van aflevering. Maar ben niet de enige met soortgelijke zaak. Hoorde, bij de dealer, een verhaal van een mevrouw die de OBC kapot heeft. Claim werd afgewezen door Stellantis omdat ook haar auto de inspectie te laat heeft ontvangen. Echter stond de auto, terwijl die 1 jaar oud was, op de voorraadlijst van de dealer. Rekening van +- €3800 voor vervangen van de OBC.

Dealer is nog wel bezig met Stellantis om hier toch iets te kunnen betekenen. Heb het gevoel dat de dealer welwillend is, maar Stellantis gooit de deur gewoon dicht. Gezien er een Special Action is op oa de aircopomp, weten ze gewoon dat het een schijt onderdeel is. Snap best dat Stellantis niet de volle pond wil betalen. Wie zou dat wel willen.. En gezien de auto buiten de 3jaar garantie is, wil ik ook best wel een deel zelf betalen. Maar niet het volle bedrag van zowat €2000.
2020 Corsa-e Launch Edition
ABRP: https://abetterrouteplanner.com/ref/LCTHCQWP
Tronity: https://tronity.io/home/V9swwoLfE
&Charge: https://and-charge.com/#/invite-friends?code=YBZCXG
Corsa-e rijders NL: https://www.facebook.com/groups/1243064869359262
Plaats reactie

Terug naar “Corsa F praat”