Mailbericht activering account

Algemene mededelingen
Gesloten
Gebruikersavatar
Flanker
Corsa Driver Master
Corsa Driver Master
Berichten: 9190
Lid geworden op: 09 jan 2012 19:35
Type: Ford Fiesta Titanium
Locatie: IJsselstein
Contacteer:

Mailbericht activering account

Bericht door Flanker » 19 jan 2016 08:15

Op 16-01-2016 hebben de meeste van jullie een mail ontvangen dat jullie account geactiveerd is, ondanks het heit dat vele van de ontvangers al langere tijd lid zijn. Deze mail was het gevolg van een opschoon actie, waarbij in eerste instantie per abuis een groot aantal accounts gedeactiveerd waren. Wanneer de gebruikers van deze gedeactiveerde accounts op dat moment getracht hebben in te loggen, dan zal dat een korte periode niet mogelijk zijn geweest. Op dit moment is het probleem alweer verholpen en kunnen alle actieve gebruikers weer gewoon inloggen.

Bij het opnieuw activeren is er helaas wel weer een mail uitgegaan dat het account geactiveerd zou zijn, wat voor veel verwarring en een stortvloed aan mailberichten heeft gezorgd. Jullie kunnen deze mail dan als niet verzonden beschouwen en hoeven hier niet op te reageren.

Netto resultaat is wel dat er meer dan 1000 inactieve gebruikers die langer dan een jaar niet meer zijn ingelogd verwijderd zijn en de lijst weer een beter beeld geeft van de leden op het forum.

Sorry voor de verwarring en eventueel ongemak.
Erwin - Ford Fiesta 1.0 100pk Titanium 5-deurs (benzine)
Afbeelding

Afbeelding

Gesloten

Terug naar “Regels en mededelingen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten